De winkel

Openingstijden:

In de zomermaanden hanteren wij aangepaste openingstijden.

Maandag 10:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 08:30 – 17:00
Zondag Gesloten

In onze winkel, gesitueerd in het winkelcentrum van Stein, bieden we een ruim assortiment aan. Ons team van professionals staat voor u klaar: goed gemutst en altijd in voor een praatje. Met een ruim assortiment kunnen we u altijd voorzien van een lekker kaasje, knapperige noten, lekkere pasta en salade. Uiteraard gecombineerd met een heerlijke wijn, speciaalbier of port. Wij voeren o.a. de volgende productgroepen.

Nederlandse kazen

Wij bieden een ruime keus aan binnenlandse kazen. We durven zelfs met zekerheid te zeggen dat u nergens in Limburg zo veel keuze heeft als bij ons. Opvallend is het assortiment van Stompetoren: Stompetoren kaas wordt gemaakt van weidemelk. Dat is melk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, meer dan zes uur per dag buiten lopen. Daardoor zitten ze ‘lekkerder in hun vel’ en zijn ze gezonder. Het eten van vers gras zorgt bovendien voor een rijkere, smaakvolle melk: en daarmee weer heerlijke, ambachtelijke kaas.

Buitenlandse kazen

Voor al uw buitenlandse kazen kunt u ook terecht bij ons. Ook het maken van een kaasplankje doen wij graag voor u. Loop gerust binnen om te kijken wat wij in ons assortiment hebben. Wij helpen u graag.

Noten & voor bij borrel

Verse en natuurlijke noten, borrelhapjes en tapas; u vind het in onze uitgebreide vers vitrine. Kom langs in de winkel en stel met een van onze verkopers een borrelplankje samen.

Pasta salade en kant-en-klare gerechten

De lekkerste kant-en-klare gerechten vindt u bij ’t Heukske. Vers klaargemaakt door Harry zelf, kunt u hier naar hartenlust gerechten uitzoeken die u meeneemt en slechts even hoeft op te warmen. Gemak dient de mens… maar bij ’t Heukske haalt u zo toch een gezonde maaltijd in huis!

Wijnen, speciaalbieren en drank

Dat kaas en wijn een goede combinatie is, mag algemeen bekend zijn. Maar óók een biertje of een glas port smaakt erg goed samen met kaas. Onze verkoopmedewerkers weten de lekkerste combinaties en willen dit graag met u delen; komt u langs in onze winkel om uw nieuwe favoriete samenstelling te ontdekken.

Simon Lévelt koffie

In onze nieuwe winkel kunt u een lekker kopje vers gebrande koffie drinken. Of een lekkere espresso, Latte Macchiato. We hebben de lekkerste bonen uitgezocht en schenken u daarom een echte Simon Lévelt koffie. Ook verkrijgbaar als to-go, en vaak in aanbieding voordelig geprijsd bij een lekker belegd broodje.